Gitaardocent

GITAARLES

Kaj
Bert
Laura

Voor les op de akoestisch of elektrisch gitaar ben je hier ook aan het juiste adres. Met veel passie en kennis help Erik iedereen van jong tot oud bij het verder ontwikkelen van kunde en vaardigheden op het instrument, maar ook bij het ontwikkelen van algemene muziekkennis, muziekbeleving, muzikaal gehoor, mentale houding, compositie, arrangeren, meerstemmig zingen en nog veel meer.


Tijdens de lessen zal een praktische maar ook een theoretische aanpak worden gehanteerd om alles te leren over de akoestische of elektrisch gitaar.

Gratis proefles!

Lesstarief:

€ 20,00 per les
(30 minuten)

ALGEMENE MUZIEK ONTWIKKELING

Er is uiteraard ook ruimte voor een bredere ontwikkeling waarbij er gewerkt wordt met eventuele andere instrumenten, song-analyse, genre-verdieping, enzovoort.OPNAME

Uit de praktijk blijkt dat leerlingen die zichzelf terughoren, dit als stimulerend en reflecterend ervaren. Naast het feit dat opnemen heel erg leuk is om te doen, krijg je ook je eigen MP3's mee naar huis!

Leslocatie:


Kunstenschool Zuid-Oost

Raadhuisplein2

Stadskanaal


Email:


info@erikbentum.nl


Telefoon:


06 46 81 40 81

WAT ZEGGEN GITAARLEERLINGEN
"Erik is een hele fijne muziekleraar waarbij ik mij op mijn gemak voel. Hij legt alles heel erg rustig en duidelijk uit, staat open voor vragen, geeft advies en houd rekening met mijn wensen (wat ik graag wil leren en welke muziek ik mooi vind) In overleg is er heel veel mogelijk."

Petra Steenhuis"Erik, bedankt voor de afgelopen anderhalf jaar. Door jou ben ik een betere gitarist geworden!"

Bert Vos"Erik weet door zijn ervaring precies datgene over te brengen wat jou gitaarspel sterk zal verbeteren, zonder dat het eindeloos gecopliceert word. Een aanrader voor beginners en mensen die hun gitaarspel willen verbeteren."

Henry Hummel"Erik is leuk met jongeren, hij kan goed uitleggen en informatie overbrengen. Ik ben zeer tevreden over de gitaarlessen en ik stop pas met les volgen als ik een rockster ben haha :)"

Niels Kuil"Stichting Droomkinderen heeft Erik gevonden voor het lesgeven van enige bewoners. De communicatie is helder en duidelijk en afspraken worden altijd nagekomen. Bewoners gaan met plezier naar Erik en komen met enthousiaste verhalen wat ze hebben geleerd. Dank je Erik voor het plezier wat je geeft."

Team Stichting Droomkinderen


KOM IN CONTACT

 
 
 
 
 

Gratis proefles!

Lesstarief:

€ 20,00 per les
(30 minuten)

Gitaarlessen alleen op de zaterdag mogelijk